 
                
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
– Картопля – 150 гр 
– Буряк – 180 гр. 
- Цибуля біла - 30 гр 
- Цибуля зелена - 30 гр 
- Болгарський перець - 30 гр 
- Морква - 50 гр. 
– Помідори – 150 гр. 
- Капуста - 200 гр. 
– Червона квасоля (готова) – 200 гр. 
- Томатна паста - 2 ст.л. 
- Ребра яловичі з м'ясом (готові, з бульйону). 
- Бульйон яловичий - 3 л. 
– Яблучний оцет – 1 ст.л. 
- Перець чорний. 
– Часник – 2 зубчики. 
- Мікс спецій: коріандр, кріп, кмин, лавровий лист, паприка, сіль. 
- Свинячий жир для смаження, шкварки. 
– Сметана – для подачі. 
- Петрушка.
 
                
Спосіб приготування:
Після цього приступаємо до міксу спецій, змішуємо їх із часником у ступці, потім додаємо сіль. Після цього готуємо заправку, обсмажуємо цибулю з болгарським перцем на свинячому жирі до м'якості, потім додаємо моркву. Обсмажуємо далі. Після цього додаємо томати в сковороду і весь мікс спецій плюс чорний перець.
 
                
У заправку потрібно підлити трохи бульйону, щоб воно гасилося як соус. Потім додаємо буряки, і знову підливаємо бульйону. Через кілька хвилин додаємо туди рубану капусту, томатну пасту та картопля, порізану кубиками. Знову підливаємо бульйон.
Готові ребра, заправку, квасолю і бульйон, що залишився, змішуємо в каструлі на вогні. Ектор Хіменес-Браво рекомендує подавати борщ зі сметаною, шкварками та петрушкою. Смачного!
 
                
Нагадаємо про домашній бургер на котлеті з яловичини: 15 хвилин, і кухня перетвориться на дорогий ресторан.
Раніше ми повідомляли, що тільки не кажіть, що варили гречку так: важливе правило розсипчастої каші, яке всі упускають.
 
                 
                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            