Щоб їсти смачно та корисно, не обов'язково сильно себе обмежувати. Навіть улюблену піцу можна приготувати так, щоб це не позначилося на фігурі, але якщо вона на основі овочів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля піци з броколі можна використовувати не суцвіття, а тверду частину, яку часто викидають, але дарма. Страва виходить смачною і цілком соковитою завдяки томатам та сиру. Рецепт підказала український фудблогер Дарія Дорошкевич.
Інгредієнти:
- Броколі 300 г
- Яйце куряче, велике 2 шт.
- Борошно 90 г
- Сіль за смаком
- Олія вершкове несолоне 20 г
- Моцарела 250 гр
- Томати чері 200 г
Процес приготування:
- Броколі промийте, розберіть на суцвіття та перебийте у чаші блендера. Перекладіть у миску, додайте яйця, сіль, борошно та перемішайте в однорідну масу.
- На середньому вогні розігрійте сковороду з олією, викладіть масу з броколі і розрівняйте. Накрийте кришкою та готуйте кілька хвилин. Томати чері помийте і розріжте навпіл. Сир моцарелла натріть на тертку з великими отворами.
- Половинки черрі розкладіть на основу з броколі, злегка втиснувши їх. Посипте тертим сиром, накрийте кришкою та готуйте до розплавлення сиру. Подавайте готову броколі-піцу гарячою, попередньо нарізавши її порційно.
Раніше ми писали про те, що смердить, як зі столовки: як посмажити котлети, щоб не пахла вся квартира і нічого не пригоріло до сковорідки
Як повідомляв Знай.ua, від такого обіду точно ніхто не відмовиться: як приготувати картопляні оладки під ароматним грибним соусом
Також портал Знай.ua писав, що якщо ви не зробите це перед заморожуванням баклажанів і перців, то кусатимете лікті: золоте правило заготівлі на зиму