Холодна та вітряна погода та довгі темні вечори викликають гостре бажання закутатись у теплий плед, дивитись улюблений фільм і зігрівати руки об чашку з гарячим глінтвейном.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМагазинні варіанти напою часто програють у смаку домашньому глінтвейну, тим паче його приготування не відніме багато вашого часу та зусиль.
Пропонуємо вам спробувати рецепт зігірваючого глінтвейну на білому вині, яким
Інгредієнти:
- біле сухе вино – 0,75 л
- мед – 2 ст. л.
- зерна гвоздики – 10 зерен
- кориця – 2 палички
- духмяний перець горошок – 5 шт
- перець чорний горошок – 10 шт
- апельсин – 1 шт
Спосіб приготування:
Для початку потрібно змішати у каструлі усі приправи та мед.
Апельсин порізати навпіл, з однієї половини вичавити сік у каструлю, іншу половину порізати на шматки.
Залити все вином, поставити на вогонь та варити 5-6 хвилин на слабкому вогні, постійно помішуючи.
Після цього вимкнути вогонь та дати настоятися напою ще 5 хвилин під кришкою. Процідити.
Келихи прикрасити сухофруктами, налити глінтвейн та насолоджуватися.
Смачного!
Нагадаємо про хек, запечений з картоплею , сиром та сметаною: відмінний варіант корисної та ситної страви.
Раніше ми повідомляли про рецепт конвертиків із капусти із сиром у клярі: бюджетна та смачна закуска, яка сподобається навіть дітям.
Також не зайвим буде домашній бургер на котлеті з яловичини: 15 хвилин, і кухня перетвориться на дорогий ресторан.