"Кажуть, їж салат і будеш худнути". Але не всі салати однаково корисні. Щоб справді отримати користь і для здоров'я, і для фігури, ось кілька хитрощів, як зробити свій салатик ще кращим."

Відмовтесь від сухариків

Забудь про грінки та сухарики в салаті. Вони тільки додають порожні калорії і швидкі вуглеводи, через що швидше знову захочете їсти.

Додавайте білок

Додавай у салат горішки, сир, рибу або курку – стане смачніше і довше не захочеться їсти. Головне – не перестарайся з кількістю.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган
Показати ще

Не відмовляйтесь від олії

Вона допомагає вашому тілу засвоювати вітаміни з овочів і зелені, які потрібні жирам, щоб "працювати". Крім того, олія добра для серця і допомагає тримати в нормі цукор в крові. Тож ідеально – трохи олії і крапелька оцту, і все буде як треба.

Додавайте різні фрукти та овочі

Чим більше всього різного кидаєте у салат, тим він корисніший. Різні вітаміни та мінерали працюють краще разом. Так що міксуйте моркву, огірки, перці, броколі, горох, артишоки, полуницю, малину, груші – чим більше, тим краще.

Додавайте зелень

Додайте в салат базилік, петрушку, кінзу, шпинат чи листя салату – вони не тільки покращують здоров'я завдяки антиоксидантам, але й роблять смак яскравішим. Це дозволить вам обійтися без висококалорійних і не завжди корисних заправок.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua на піст - саме те: рецепт смачного салату з картоплі, горошку та моркви