"Кажуть, їж салат і будеш худнути". Але не всі салати однаково корисні. Щоб справді отримати користь і для здоров'я, і для фігури, ось кілька хитрощів, як зробити свій салатик ще кращим."

Відмовтесь від сухариків

Забудь про грінки та сухарики в салаті. Вони тільки додають порожні калорії і швидкі вуглеводи, через що швидше знову захочете їсти.

Додавайте білок

Додавай у салат горішки, сир, рибу або курку – стане смачніше і довше не захочеться їсти. Головне – не перестарайся з кількістю.

Популярні новини зараз
Обладнання зламалося: в "Укренерго" заявили, що вимкнення світла будуть довшими "З нас деруть три шкіри, цинічно та жорстоко": експерт пояснив, як можна було виправити ситуацію Росія хоче добити українців у липні: астролог попередив про важку небезпеку Пільгу дадуть навіть родичам: хто в Україні отримав право на 50% знижки по комуналці
Показати ще

Не відмовляйтесь від олії

Вона допомагає вашому тілу засвоювати вітаміни з овочів і зелені, які потрібні жирам, щоб "працювати". Крім того, олія добра для серця і допомагає тримати в нормі цукор в крові. Тож ідеально – трохи олії і крапелька оцту, і все буде як треба.

Додавайте різні фрукти та овочі

Чим більше всього різного кидаєте у салат, тим він корисніший. Різні вітаміни та мінерали працюють краще разом. Так що міксуйте моркву, огірки, перці, броколі, горох, артишоки, полуницю, малину, груші – чим більше, тим краще.

Додавайте зелень

Додайте в салат базилік, петрушку, кінзу, шпинат чи листя салату – вони не тільки покращують здоров'я завдяки антиоксидантам, але й роблять смак яскравішим. Це дозволить вам обійтися без висококалорійних і не завжди корисних заправок.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua на піст - саме те: рецепт смачного салату з картоплі, горошку та моркви