Це чилі поєднує два види м'яса – смажений фарш та тонкі ковбаски, що надає йому цікавішої текстури. Як гарнір використаний червоний лук, який освіжає і додає пікантності.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТакож можна додати нарізане авокадо, свіжі помідори або тертий сир для різноманітності смаку.
Інгредієнти:
- 1 велика цибулина
- 3 зубчики часнику
- 1 солодкий перець
- 2 стебла селери
- 3 ст. томатної пасти
- 500 г фаршу свинячого
- 300 г тонких сирих ковбасок
- 1 ч. л. меленої зіри
- 1/2 ч. л. меленого коріандру
- 1/2 ч. л. пластівців чилі
- 1/4 ч. л. меленої кориці
- 200 мл води або бульйону
- 300 г консервованої квасолі
- 1 червона цибуля
- сіль та цукор за смаком
- 20 г кінзи
Спосіб приготування:
-
Дрібно нарізаємо цибулю та часник. Перець нарізаємо кубиками, селера - скибочками поперек стебла. Ковбаски обсмажуємо на сильному вогні, потім нарізаємо на середні шматочки.
-
У сковороді додаємо олію, смажимо цибулю, селера і перець, помішуючи, близько 3-4 хвилин.
-
Додаємо часник та спеції, смажимо ще 1 хвилину. Потім додаємо томатну пасту і готуємо, помішуючи, ще кілька хвилин.
-
Додаємо фарш і готуємо, розбиваючи грудки, близько 5 хвилин.
-
Вливаємо воду або бульйон, за смаком додаємо сіль та цукор.
-
Додаємо ковбаски, гасимо під кришкою на повільному вогні близько 20 хвилин. Потім знімаємо кришку, додаємо квасолю, перемішуємо та готуємо без кришки ще 5 хвилин.
-
Подаємо, посипавши нарізаною зеленню та червоною цибулею.
Раніше Знай.ua писав про те, що бульйон буде прозорим, як сльози колишнього: секретний спосіб, про який повинні знати все
Вам буде цікаво дізнатися, яйця не протухнуть, а м'ясо – одразу в суп: як зберегти продукти в холодильнику, при відключеннях
Також спробуйте приготувати: для тих, хто не хоче погладшати: піца з кабачків, яка краща за класичну