Багато влітку роблять заготівлі різних смаколиків на зиму. Це можуть бути компоти, варення та різні овочі. І звичайно ж, куди без кабачків, хоча дехто їх недооцінює.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНе сказати, що заготівлі заощаджують час, але якщо у вас є власний город чи інший доступ до овочів – це справжній порятунок. Тим більше, деякі рецепти не вимагають того, щоб ви годинами стояли біля плити, а салат з кабачків - явне тому підтвердження. Він дуже смачний.
Інгредієнти:
- кабачки – 1,5 кг
- морква – 1 шт.
- перець болгарський – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- часник – 1 шт.
- вода – 1 склянка
- кетчуп - 250 г
- цукор - 2 ст
- сіль - 1ст.л
- вершкове масло - 100 мл
- оцет – 50 мл.
Як приготувати смачний салат на зиму?
- Для початку необхідно підготувати усі інгредієнти. Кабачки потрібно нарізати кружальцями, товщиною 1 см. Викласти їх у глибоку каструлю, туди ж додати моркву, нашатковану соломкою.
- Перець нашаткувати великою соломкою, перекласти в кабачки, додати туди кільця цибулі. Пересипати сіль|соль|, цукор. Влити в каструлю олію, воду, кетчуп. Перемішати все. Поставити каструлю на плиту та варити 15 хвилин.
- Потім додати туди часник, варити ще 15 хвилин. Після цього потрібно закинути в каструлю оцет і готувати ще хвилинку. Розкласти все по стерильним банкам та закрутити кришки.
Нагадаємо про закуску на будь-який стіл: рецепт фаршированих яєць, потрібно лише 15 хвилин.
Раніше ми повідомляли, що літні спогади мелькатимуть у кожній ложці: солодкий персиковий джем із 2 інгридієнтів.
Також, коли ціни на м'ясо в космосі: рецепт бюджетних цибульних котлет, які смачніші за курячі.