Багато влітку роблять заготівлі різних смаколиків на зиму. Це можуть бути компоти, варення та різні овочі. І звичайно ж, куди без кабачків, хоча дехто їх недооцінює.

Не сказати, що заготівлі заощаджують час, але якщо у вас є власний город чи інший доступ до овочів – це справжній порятунок. Тим більше, деякі рецепти не вимагають того, щоб ви годинами стояли біля плити, а салат з кабачків - явне тому підтвердження. Він дуже смачний.

Салат з кабачків, фото plyashka
Салат з кабачків, фото plyashka

Інгредієнти:

  • кабачки – 1,5 кг
  • морква – 1 шт.
  • перець болгарський – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 1 шт.
  • вода – 1 склянка
  • кетчуп - 250 г
  • цукор - 2 ст
  • сіль - 1ст.л
  • вершкове масло - 100 мл
  • оцет – 50 мл.

Як приготувати смачний салат на зиму?

  1. Для початку необхідно підготувати усі інгредієнти. Кабачки потрібно нарізати кружальцями, товщиною 1 см. Викласти їх у глибоку каструлю, туди ж додати моркву, нашатковану соломкою.
  2. Перець нашаткувати великою соломкою, перекласти в кабачки, додати туди кільця цибулі. Пересипати сіль|соль|, цукор. Влити в каструлю олію, воду, кетчуп. Перемішати все. Поставити каструлю на плиту та варити 15 хвилин.
  3. Потім додати туди часник, варити ще 15 хвилин. Після цього потрібно закинути в каструлю оцет і готувати ще хвилинку. Розкласти все по стерильним банкам та закрутити кришки.

Салат з кабачків, фото plyashka
Салат з кабачків, фото plyashka

Популярні новини зараз
Українців мотивуватимуть мобілізуватися: обійдуться без бусиків та ТЦК ТЦК оштрафує ухилянтів і за кордоном: які суми доведеться віддати В Україні підвищать ще один комунальний тариф Комунальники знайшли управу на хитрунів, які не платять роками: позбавляють найважливішого
Показати ще

Нагадаємо про закуску на будь-який стіл: рецепт фаршированих яєць, потрібно лише 15 хвилин.

Раніше ми повідомляли, що літні спогади мелькатимуть у кожній ложці: солодкий персиковий джем із 2 інгридієнтів.

Також, коли ціни на м'ясо в космосі: рецепт бюджетних цибульних котлет, які смачніші за курячі.