Намазки – це завжди просто, але дуже смачно. Якщо ви ще не куштували її з ароматних шпротів, ви багато чого втратили.

Така закуска консистенції дуже нагадує паштет, але готується ще простіше. Намазувати її можна на будь-який хліб, краще трохи підсмажений, а також поєднувати з різними овочевими салатами.

Намазка зі шпротів, фото odnaminyta
Намазка зі шпротів, фото odnaminyta

Інгредієнти:

  • яйця курячі – 2 шт;
  • плавлений сирок – 200 гр;
  • шпроти - 1 банка;
  • майонез – 1 ст.
  • зелень на смак – 20 гр;
  • цибуля – 50 гр.

Як приготувати:

1.Зливаємо масло зі шпротів, щоб намазка була не такою жирною. Цибулю очищаємо, миємо і дрібно нарізаємо. Чим меншими будуть шматочки, тим ніжніше вийде готовий фарш.

2.Отварюємо яйця в круту, охолоджуємо, очищаємо, нарізаємо. Зелень дрібно шаткуємо. Змішуємо у тарілці шпроти, цибулю, яйця, зелень. Натираємо плавлений сирок на дрібну тертку, додаємо разом із майонезом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку 5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів "Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

3. Тепер потрібно перебити це в однорідну масу. Найпростіший спосіб зробити паштет – використовувати занурювальний блендер. Якщо немає подібної кухонної техніки, можна використовувати вилку. Для зберігання паштет перекладаємо у скляну банку або пластикову форму із кришкою.

Обов'язково додаємо варені яйця. Вони не тільки збільшують масу паштету, покращують його присмак, але й допомагають регулювати рівень солі в закусці, знижуючи солонуватість консерви.

Намазка зі шпротів, фото odnaminyta
Намазка зі шпротів, фото odnaminyta

Нагадаємо, що часникові стрілки можна і потрібно готувати: швидкий рецепт зі сметаною, ви здивуєтеся.

Раніше ми повідомляли про ласощі, яким позаздрила б сама Роксолана: приготуйте ніжний десерт - "молочну халву".