Кабачки дуже важко зіпсувати, особливо якщо йдеться про гасіння, тому навіть недосвідчений кулінар зможе приготувати цю страву.

Завдяки сметані страва виходить ситнішою, тому її сміливо можна подавати на обід, а також додавати в картопляне пюре або каші. Простим і бюджетним рецептом поділилася фуд-блогерка Вікторія в Instagram.

Кабачки. Фото: скриншот Youtube
Кабачки. Фото: скриншот Youtube

Які інгредієнти знадобляться:

  • кабачки – 1,2 кг
  • сметана – 300 г
  • яйце – 1 шт.
  • мука – 1,5 ст.л.
  • масло – 5 ст.л.
  • спеції: сіль, перець, паприка – до смаку
  • базилік, орегано – по 1 ч. л.
  • укроп – 1 пучок
  • часник – 3 зубчики
  • вода - 150 мл

Як приготувати кабачки:

1. Змішайте масло зі спеціями. Кабачки наріжте товстими півкільцями, складіть у пакет, туди вилийте масло зі спеціями і добре струсіть.

3. Запечені кабачки викладіть у глибоку сковороду, туди влийте вершковий соус, посоліть до смаку. Доведіть до кипіння, іноді помішуючи.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Кабачки в сметані, фото instagram
Кабачки в сметані, фото instagram

Нагадаємо, що на окрошку більше не подивіться: рецепт літнього супу з малосольними огірками вже підкорює серця.

Раніше ми повідомляли, що і смачно, і застуду вилікує: як легко приготувати варення обліпихи - малинове більше не потрібно.

Також стало відомо, що доставки більше не захочеться: рецепт корисної піци на основі з баклажану.