Рецепт вершково-часникової пасти ідеально підходить для тих, хто хоче приготувати щось швидке та смачне без зайвих зусиль.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРекомендується для напружених буднів або коли ви хочете здивувати гостей без зайвих зусиль.
Для приготування знадобиться:
- 300 г тальятеле;
- 20 г солоного вершкового масла;
- 6 зубчиків часнику;
- 2 столові ложки борошна;
- 150 мл курячого бульйону;
- 200 мл жирних вершків;
- 85 г тертого пармезану;
- 20 г свіжої петрушки.
Спочатку відваріть макарони згідно з інструкцією на упаковці. Поки макарони варяться, розтопіть вершкове масло у великій каструлі. Додайте подрібнений часник і чорний перець. Обсмажуйте 4-5 хвилин, поки часник не стане золотисто-жовтим, а аромат не пошириться по всій кухні.
Потім додайте борошно і обсмажуйте ще хвилину. Потім поступово додайте курячий бульйон і перемішайте, щоб не було грудочок. Влийте вершки, додайте сир пармезан і добре перемішайте, поки соус не стане м'яким і однорідним.
Додайте до соусу відварену пасту разом з водою, в якій вона варилася. Перемішати, щоб соус рівномірно розподілився по макаронах. Якщо соус здається занадто густим, додайте трохи води, в якій варилися макарони, щоб довести його до потрібної консистенції.
Подаємо пасту на тарілки, прикрашаємо свіжою петрушкою і залишками тертого пармезану. Насолоджуйтеся цією ароматною стравою, найкраще вона смакує одразу після приготування!
Раніше ми повідомляли, рецепт неповторно смачних та легких міні-пончиків.
Сезон гарбуза, рецепт надзвичайно смачних оладок- детальніше на Знай.ua.
Нагадаємо, підійде до будь якого гарніру, рецепт грибного соусу зі сметаною.