Кабачки – універсальний продукт, який можна приготувати у будь-який спосіб.

Незалежно від способу, вони все одно будуть дуже смачні. Однією з популярних страв з кабачків можна назвати кабачкові рулетики з фаршем.

Для приготування приготуйте такі продукти:

Спочатку кабачки потрібно помити, відокремити плодоніжку та суцвіття і за допомогою овочерізки нарізати смугами. Вони повинні бути досить тонкими, щоб їх можна було потім згорнути. Для начинки може підійти трохи жирний фарш - найкраще підходить зі свинини. Фарш слід посолити, перчити до смаку і додати цибулю. Цибулю перед цим або перемолоти, або дрібно порізати. Деякі господині люблять таку страву без цибулі, тому слід вибирати за смаком.

Формирование рулетиков. Фото: скрин видео

На платівку кабачка викладемо трохи фаршу і загортаємо у невеликий рулет. З цієї кількості кабачків вийде чимало рулетів, які навіть у сирому вигляді будуть апетитні. На дно сковороди викладаємо залишки кабачка, що залишився після чищення та різання. На ці кабачки слід викласти рулети з фаршем. Притискайте їх один до одного, щоб вони разом трималися.

Тим часом приготуємо соус-заливку: до томатної пасти додаємо воду і солимо, можна поперчити. Це перемішуємо до однорідності та додаємо в рулети. Рідина має повністю покривати блюдо.

Томатна заливка. Фото: скрін

Сковороду накрити кришкою та гасити до готовності на невеликому вогні. У процесі приготування намагайтеся не заважати, щоб вони залишилися цілими. Готові кабачки перекладіть на тарілку, засипте зеленню та подайте на стіл.

Нагадаємо, що ніжний, як хмарка, а аромат який: рецепт морквяного пирога із простих інгредієнтів.

Раніше ми повідомляли про гарбузовий манник у лимонному сиропі: рецепт без борошна та яєць для ласунів.