Кожен із нас хоч раз куштував перці, фаршировані м'ясом та іншими начинками. Ця страва вважається домашньою, і любить її багато хто. Щоб урізноманітнити меню для близьких, приготуйте за таким же принципом помідори.

Фаршировані помідори виходять соковитішими, ніж перці, і смак томатів приємно доповнює м'ясний фарш. У цей рецепт також входять гриби із сиром.

Фаршировані помідори, кадр YouTube
Фаршировані помідори, кадр YouTube

Інгредієнти:

  • Помідори - 8 шт.
  • М'ясо - 160 гр.
  • Свіжі гриби – 100 гр.
  • Зелена цибуля - 20 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Вершкове масло - 60 гр.
  • Твердий сир – 50 гр.
  • Рослинна олія
  • Зелень петрушки
  • Сметана для подачі - за смаком
  • Сіль, перець

Як приготувати фаршировані помідори:

Нарізати дрібними кубиками гриби, цибулю та м'ясо. Першими почати смажити гриби, для них потрібно більше часу теплової обробки, коли гриби випустять воду і вона випарується - додати трохи олії та додати цибулю та м'ясо, посолити, поперчити, смажити 10 хвилин.

Популярні новини зараз
Призупинення виплат пенсій: у ПФУ зробили важливу заяву Гороскоп на неділю, 8 грудня: не бійтеся бути лінивими – це теж іноді корисно Змусять відмовитись від усіх виплат: українцям готують нові правила соціальної допомоги ПриватБанк скасував тарифи на основні послуги: кому дозволили не платити комісії
Показати ще

Гриби та м'ясо охолодити, додати у фарш яйця і добре перемішати. У помідорів зрізати верхівки, вийняти половину м'якоті, помідори будуть більш стійкими та міцними.

Приготованим фаршем наповнити помідори і відправити на змащений лист. Помідори посипати тертим сиром і покласти по шматочку олії, випікати в духовці за середньої температури 15 хвилин. Подавати гарячими зі сметаною.

Нагадаємо, що ніжний, як хмарка, а аромат який: рецепт морквяного пирога із простих інгредієнтів.

Раніше ми повідомляли про гарбузовий манник у лимонному сиропі: рецепт без борошна та яєць для ласунів.