Якщо ви хочете скуштувати справжні американські макарони з сиром, не обов’язково летіти за океан – їх легко приготувати вдома! Рецепт цієї страви розробила відома кулінарка та лауреатка Пулітцерівської премії Джулія Москін для New York Times, і він вже став справжньою класикою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦі макарони з густим сирним соусом готуються прямо у формі для запікання, що дозволяє пасті просочитися усіма смаками. І найголовніше, рецепт має понад 15 000 відгуків з п'ятьма зірками-
Щоб приготувати ці знамениті макарони з сиром, вам знадобиться:
- несолоне вершкове масло – 30 г;
- кисломолочний сир – 225 г;
- молоко – 470 мл;
- суха гірчиця – 1 ч.л.;
- кайенський перець і мускатний горіх – по дрібці;
- сіль – 0,5 ч.л.;
- чорний перець – 1/4 ч.л.;
- гострий чеддер – 450 г;
- сира паста – 225 г.
Почніть з того, що розігрійте духовку до 190°C і змастіть форму для запікання половиною масла. Далі в блендері подрібніть кисломолочний сир, молоко та всі спеції, а 1/4 тертого чеддера залиште для верхівки.
У великій мисці змішайте решту чеддера, молочну суміш та пасту. Викладіть цю суміш у форму, щільно накрийте фольгою і запікайте 30 хвилин. Після цього обережно перемішайте, додайте залишок сиру та масла і випікайте ще 30 хвилин, але вже без фольги – макарони мають підрум'янитися. Після випікання дайте страві охолонути 15 хвилин перед подачею.
Тепер ви маєте справжні американські макарони з сиром, що підкорять будь-якого гурмана!
Раніше ми повідомляли, рецепт смачних баклажанів під сиром.
Рецепт ароматних пирогів з грибами- детальніше на Знай.ua.
Нагадаємо, рецепт риса з грибами.