Рулет з куркою та сиром – проста і не витратна в часі страва. Приготування начинки не займе багато часу та зусиль, адже там не потрібно нічого обсмажувати, достатньо потерти сир та викласти курячу грудку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОднак, незважаючи на простоту, він виходить дуже смачним. Це може стати окрасою навіть святкового столу, якщо трохи пофантазувати та додати до начинки зелень та часник.
А якщо додати трохи сметани, він усередині буде ще соковитіший і ароматніший, адже філе добре підходить саме зі сметаною.
Інгредієнти:
-
Куряче філе – 2 штуки;
-
Твердий сир – 200 г;
-
Зелень – до смаку;
-
Сіль, перець – до смаку;
-
Приправа до курки – 1 столова ложка.
- Помідори – 2 штуки (за бажанням)
Спочатку сир слід натерти на великій тертці і викласти в глибоку ємність. Кожну курячу грудку розрізати навпіл, викласти, застелити на неї харчову плівку і відбити кухонним молотком з обох боків. М'ясо натерти сіллю, перцем та спеціями, якими забажаєте.
Кожен пласт курячої грудки засипати щедро сиром, скласти один на одного і додати помідори нарізані, попередньо на лист фольги. Далі просто щільно загорнути фольгою, щоб шари залишалися на місці та не змістилися. Потім загорнути рулет у ще один аркуш фольги.
Все це викласти у форму, або на лист на поставити в духовку запікатися. Температура має бути 180-200 градусів, а приготування займе 40 хвилин. За часом та температурою слід орієнтуватися на свою духовку. Після приготування витягти курячий рулет із духовки та дати йому охолонути повністю. Після цього акуратно зняти фольгу та нарізати невеликими шматочками, посипати зверху зеленню.
Нагадаємо, що тепер завжди готуватимете, а не купуватимете: відмінний маринад для оселедця, який вразить усіх, рецепт.
Раніше ми повідомляли, що з випічкою більше не треба морочитись: дуже простий, але святковий торт зі сметанним кремом, рецепт.