У солодких напоях та соках міститься багато підсолоджувачів, цукру, консервантів та інших речовин, які негативно впливають на наше здоров'я.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯкщо захотілося побалувати себе та сім'ю смачним, то можна спробувати приготувати домашню "Фанту".
Простим та смачним рецептом напою поділився шеф-кухар Андрій Клюс на своїй сторінці у Instagram.
Інгредієнти:
- апельсиновий фреш – 400 мл
- вода фільтрована або купована з пляшки – 800 мл
- дріжджі свіжі – 12 г
- цукор – 120 гр
Спосіб приготування:
Для початку потрібно вичавити сік із апельсинів у каструлю.
До вичавленого соку додати воду і розчинити дріжджі. Перемішати.
Додати до соку цукор, перемішати, накрити рушником і залишити на добу за кімнатної температури.
Наступного дня перемішати сік і розлити в пляшки, але заповнювати тару не до кінця. Залишити у холодильнику ще один день.