Цей рецепт стане в нагоді тим, у кого немає будинку терезів. Щоб дізнатись кількість інгредієнтів, достатньо буде столової ложки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля приготування пирога вам не знадобиться складних інгредієнтів, адже все можна знайти на кухні або в холодильнику. До тесту можна додати мак, горіхи, цукати чи родзинки – все залежить від ваших уподобань.
Інгредієнти для приготування:
- Молоко – 12 ст. ложок
- Олія (без запаху) – 12 ст. ложок
- Яйця – 3 штуки
- Цукор – 12 ст. ложок
- Борошно – 12 ст. ложок
- Розпушувач – половина ч. л.
- Сіль – щіпка
- Ванільний цукор – пакетик
Як приготувати:
Перед приготуванням увімкніть духовку на 180 градусів. У глибокій ємності збийте яйця, цукор, ванільний цукор та сіль. Робити це потрібно протягом 7-10 хвилин до утворення пишної щільної піни. У суміш обережно влийте молоко і олію, помішуючи все віночком.
Окремо просійте борошно разом із розпушувачем. Потім додайте сипкі інгредієнти в ємність із яйцями та молоком, добре вимішуючи. Готове тісто має бути консистенції кексів – не дуже густе. На цьому етапі можна додати будь-які інгредієнти на вашу думку.
Форму для випікання змастіть олією, перелийте тісто і поставте приблизно на 45-50 хвилин. Готовність пирога дуже легко перевірити за допомогою зубочистки. Для цього застроміть її всередину пирога і дістаньте: якщо вона суха, то пиріг вже готовий.
Нагадаємо, що можна і на Різдвяний піст, і на святковий стіл: рецепт салату з грибами та маринованими огірками.
Раніше ми повідомляли, що ці 3 страви обов'язково мають бути на новорічному столі: салат, основне та десерт для задобрювання Зеленої Змії.