Для того, щоб вразити гостей смачними закусками, не обов'язково купувати дорогі морепродукти.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦілком бюджетною альтернативою стануть шпроти. І навіть не думайте, що вони вже всім набридли за святковим столом.
Вам потрібно:
- 1 упак.
- 1 бан.
- 2 шт
- 40 г
- 2 зуб.
- 2 шт
- за смаком
- за смаком
- за смаком
Спосіб приготування:
Лаваш потрібно нарізати на квадратики розміром 10*10 см.
Кожен квадратик розріжемо на трикутники. Підготуємо зубочистки.
Кожен трикутник лаваша згортаємо в трубочку і внизу скріпимо зубочисткою.
Усередині повинен залишатися простір для начинки і кожна заготовка повинна стійко стояти.
Усі заготовки одразу ж виставляємо на деко, відправляємо підсушитися в розігріту духовку на 10 хвилин при температурі 180 градусів.
За цей час лаваш підсушиться, підрум'яниться і добре триматиме форму.
Акуратно прибираємо всі зубочистки. Для цього потрібно зубочистку прокрутити та обережно витягнути.
Готуємо начинку. На дрібній тертці натираємо сир, відварені яйця, часник. Заправимо невеликою кількістю майонезу і добре перемішуємо.
Шпроти потрібно викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
У кожну трубочку вкладаємо рибку хвостом нагору і солоний огірок, нарізаний брусочком.
Зверху вкладаємо невелику кількість сирної начинки. Так ми зафіксуємо рибку та огірок.
Нагадаємо про ароматний яблучний пиріг, для якого не потрібно замішувати тісто: рецепт за 1 годину.
Раніше ми повідомляли про салат "Мімоза" з куркою: рецепт з новим поглядом на новорічну страву, кращу за класичний.
Також стало відомо, що бюджетніше не придумати: рецепт салату з капустою та кукурудзою для схуднення.