Фудблогер Карина Колесніченка (blw.babies) поділилася рецептом дієтичних рибних котлет, які легко приготувати навіть для маленьких.

Без смаження на олії, мінімум інгредієнтів та максимум користі – ідеальний варіант для дитячого меню.

Що потрібне?

  • 300 г філе хеку (або іншої риби)
  • Половинка маленького лука
  • Яйце
  • Небагато спецій

Спосіб приготування:

1. Закидаємо всі інгредієнти в блендер та подрібнюємо до однорідної маси.

2. Формуємо котлетки.

Популярні новини зараз
Готуйте ще більше грошей: Vodafone автоматично переведе абонентів на новий тариф ПриватБанк встановлює обмеження на картки: неможливо навіть сплатити за комуналку Пенсіонерам закрутять гайки: виплати можусть скасувати – хто в зоні ризику Пенсіонерам підвищать пенсії навесні: у кого поважчають гаманці
Показати ще
  • Для малюків 6-8 місяців краще ліпити довгасті.
  • Для 8-9 місяців можна будь-яку форму, але нарізати на невеликі шматочки.
  • Після року можна подавати повністю.

3. Готовим:

  • На пару: у мультиварці-скороварці 20 хвилин.
  • Гасіння: обсмажуємо до золотистої скоринки, додаємо воду і гасимо під кришкою 20 хвилин на слабкому вогні.

А як без яйця?

Карина пропонує замінити яйце:

  • 2 ст. л. манної крупи (дати фаршу постояти 10-15 хвилин).
  • Шматок хліба, замоченого у молоці чи воді.
  • 1 ст.л. насіння чиа, замочених у 3 ст.

Заморожування та зберігання

Готові котлетки можна заморозити. Головне – дати їм повністю охолонути, скласти у герметичний пакет та відправити у морозилку. Корисні властивості риби у своїй зберігаються.

Нагадаємо, смачнішого лаваша ви ще не їли: рецепт трубочок із сиром, які підійдуть і на сніданок, і до чаю

Раніше ми писали про сніданок за 20 хвилин: крок-мадам та крок-месьє з соусом, як у кафе Парижа

Крім того, Знай.ua повідомляв, піцу більше не захочеться: рецепт дуже смачної галети з томатами та куркою