Соковите куряче філе в тандемі з ніжною та солонуватою бринзою не залишить вас байдужими. Такі котлети можна додати навіть у святкове меню, а можна порадувати себе у звичайний день.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНезважаючи на те, що філе ріжеться маленькими шматочками, котлети будуть добре ліпитись, а тримати форму завдяки додатковим інгредієнтам у вигляді крохмалю та висівок.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 1 штука;
- Цибуля – 1 штука (невелика);
- Кефір – 40 г;
- Бринза -80 г;
- Кукурудзяний крохмаль – 1 столова ложка;
- Висівки – 1 столова ложка;
- Жовток яєчний – 1 штука;
- Олія - 1 столова ложка;
- Сіль – до смаку;
- Перець чорний мелений – до смаку.
Куряче філе миємо, сушимо і нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю очищаємо і нарізаємо невеликим кубиком. Бринзу можна натерти на тертці чи нарізати. Цибулю та бринзу додаємо в куряче філе і ретельно перемішуємо. До суміші додаємо яєчний жовток та кефір. Тоді всипте висівки, крохмаль і сіль|соль| і добре перемішайте. Можна додати зелений фарш.
Цю суміш слід залишити на 10 хвилин. Сковороду з олією розігрійте і за допомогою столової ложки сформуйте котлети. Обережно покладіть на сковороду і обсмажте із двох боків до золотистої скоринки. Усередині вони вийдуть ніжними та соковитими, а зверху з хрусткою скоринкою.
Нагадай про легендарне пісочне печиво з джемом до чаю за 30 хвилин: рецепт, який довго припадав пилом у шафі.
Раніше ми повідомляли, що на хліб більше не класти: рецепт шпротів у лаваші, які прикрасять будь-який стіл.