Багато професійних кухарів додають цукор у котлетний фарш, і хоча це може здатися дивним, така добавка насправді не псує смаку, а навпаки, робить котлети смачнішими.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНавіщо цукор у котлетах?
На перший погляд, цукор у м'ясних стравах може здаватися зайвим та незвичайним, але насправді його присутність приносить значну користь.
Цукор допомагає створити карамельну скоринку, яка надає котлетам апетитного вигляду та покращує їх смак. А ще ця карамельна скоринка "запечатує" всі соки всередині, завдяки чому котлети стають неймовірно соковитими та ароматними.
Як правильно додати цукор?
Не треба боятися, що котлети стануть солодкими. Головне – не переборщити із цукром. Для одного кілограма м'яса достатньо лише однієї чайної ложки цукрового піску. Такий мінімальний обсяг добавки не зробить страву солодкою, але стане чудовим підсилювачем м'ясного аромату.
Підсумок
Додавання цукру до котлетного фаршу — це маленький, але важливий секрет, який може перетворити звичну страву. Цукор допомагає розкрити всі смакові нюанси та надає котлетам апетитного вигляду, покращуючи їхню текстуру та соковитість.
Нагадаємо, що тіста не потрібне, тільки лаваш: рецепт лінивого "Наполеона", який переб'є класичний.
Раніше ми повідомляли, що можна зробити з черствим хлібом: прості та смачні ідеї та елементарні рецепти.
Також стало відомо, що соковиті всередині та дико хрусткі зовні: рецепт курячих котлет із бринзою.