Ситна та смачна страва з родзинкою, яка може стати вашим улюбленим сніданком. Приготувати його просто і швидко, а знадобиться всього 3 інгредієнти.

Це страва чудова альтернатива яєчні або бутерброду.

Конвертики з сиром та шинкою. Фото: скрін
Конвертики з сиром та шинкою. Фото: скрін

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 штуки
  • Шинка – 130 грамів
  • Сир твердий/плавлений - 100 г
  • Олія - ​​для обсмажування
  • За бажанням можна додати зелень

У глибокій ємності легко збийте яйця віночком. Потім підготуйте інгредієнти для начинки. Для цього натріть шинку і сир на дрібній тертці і змішайте.

Конвертики з сиром та шинкою. Фото: скрін
Конвертики з сиром та шинкою. Фото: скрін

Популярні новини зараз
Польща штрафуватиме українців за дітей Міноборони спростило ВЛК: як тепер довести хворобу мобілізованим Запасайтеся павербанками, ліхтариками та робіть запас їжі: українців попередили Порошенко використав похорон Парубія для цинічної політичної самореклами – експерт
Показати ще

Налийте на сковороду олію соняшникову та нагрійте її на середньому вогні. Невелика кількість яєчної суміші вилийте на сковороду та рівномірно розрівняйте по сковороді. Коли одна сторона обсмажиться – вистачить приблизно 1-2 хвилини, переверніть млинець. Покладіть трохи начинки і загорніть його в конвертик. Щоб це зробити, спочатку підверніть перші два краї та притисніть лопаткою на 10-15 секунд.

Конвертики з сиром та шинкою. Фото: скрін
Конвертики з сиром та шинкою. Фото: скрін

Після цього повторіть це з верхньої та нижньої сторони. Потім переверніть конвертик, обсмажте приблизно 20-30 секунд і зніміть зі сковорідки. Повторіть всі ці дії з яєчною масою, що залишилася, і начинкою. Готову страву можна прикрасити зеленню.

Нагадаємо про неймовірно смачний торт з лаваша з грибами та сиром: швидко, просто і без зайвого клопоту, рецепт.

Раніше ми повідомляли про намазку, яка підкорить усіх: ніжний крем із крабових паличок за 5 хвилин, рецепт.

Також стало відомо, що Масляна-2025: безпрограшний рецепт млинців на свято та 10 варіантів солодких та солоних начинок.