Якщо у вас у морозилці завалялися крабові палички, не поспішайте просто їх з'їдати. З їхньою допомогою можна швидко приготувати відмінну закуску – хрусткі палички в тесті.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦе відмінний варіант для перекушування, несподіваного візиту гостей або просто, коли хочеться чогось смачного, але без зайвого клопоту.
Рецептом поделилась AnlikaMk_food на YouTube.
Інгредієнти:
- Листкове тісто – 250 г
- Крабові палички – 200 г
- Яйце – 1 шт. (Для рум'яної скоринки, але можна і без нього)
- Кунжут – 20 г (за бажанням)
Спосіб приготування
- Дістаньте тісто та крабові палички з морозилки та дайте їм повністю розморозитись.
- Посипте робочу поверхню мукою|борошном| і злегка розкотіть тісто. Наріжте смужками шириною приблизно 1 см.
- Кожну крабову паличку обережно оберніть смужкою тесту по спіралі.
- Викладіть заготовки на лист з пергаментом, змастіть збитим яйцем (за бажанням) і посипте кунжутом.
- Запікайте в духовці при 180 ° C приблизно 15-20 хвилин, поки тісто не стане золотистим і хрустким.
У результаті у вас вийде проста, але дуже смачна закуска - зовні хрумка, всередині ніжна. Її можна подавати як самостійну страву або з улюбленими соусами – наприклад, часниковою, сирною чи сметанною.
Нагадаємо, як приготувати м'який лаваш, який не засохне: секрети домашнього рецепту
Спробуйте також приготувати вафельні біляші, щоб не партись з тестом: хрумка закуска без зайвого клопоту, рецепт
Запечені овочі стануть вашою улюбленою стравою: простий маринад від української нутриціологині