Справжній "домашній" смак, ідеальна та незвичайна страва – котлети з м'ясом, але з капустою!
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗвучить дуже незвично, а можна приготувати такі апетитні котлети в домашніх умовах. Розраховуємо інгредієнти на 12-13 котлет. Для цього нам знадобиться кілограм яловичого фаршу, найкраще з додаванням свинини. Потрібні ще 500 г свіжої білокачанної капусти, велика цибулина, три зубчики часнику, одне яйце, 50 гр сухарів для панірування, а також чайна ложка хмелі-сунелі, і півтори чайної ложки солі.
Спочатку очищаємо м'ясо від плівок, потрібно порізати його на шматочки. Очистити та подрібнити цибулю з часником. Нарізати капусту невеликими шматочками, щоб вони проходили через м'ясорубку. Подрібнити через м'ясорубку із середньою решіткою м'ясо, овочі, капусту. Додати в отриманий фарш сіль, спеції, яйце. Ретельно вимішувати масу щонайменше 5 хвилин.
Сформувати котлетки, обваляти їх у сухарях. Добре розігріти олію на сковороді і швидко обсмажити з двох сторін до утворення скоринки. Перекласти котлети в змащену рослинною олією форму, поставити запікатися в розігріту до 200°С духовку на 20 хвилин.
Як бачимо, щоб насолодитися ароматними домашніми котлетами, зовсім не обов'язково витрачати купу часу і зусиль на складне приготування.
Нагадаємо про картопляний рулет з курочкою та сиром: смачно, швидко та без зайвих хлопоп, рецепт.
Раніше ми повідомляли про весняний десерт за 7 хвилин: кексики з бананом і хурмою, від яких не одужують, рецепт.