Сирники – одна з найулюбленіших страв на сніданок. Традиційно їх готують із кисломолочного сиру та додаванням манки чи борошна. Але є й цікавіші варіації страви.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОдним із таких варіантів є сирники з кокосовою стружкою. Окрім незвичайного смаку мають ще одну перевагу – готуються у духовці, а не обсмажуються на сковороді.
Інгредієнти:
- Сир – 500 грамів
- Кокосова стружка – 40 грамів (2 ст. ложки)
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 100 грамів
- Сода – 1 ч. ложка
- Ванільний цукор – 1 пакетик
- Борошно – 120 грамів
- Сметана – 100 грамів
Як приготувати:
Спочатку змішайте сир, ванільний цукор, соду, яйця та цукор. Ретельно перемішайте до однорідної суміші. Для цього можна використати звичайну ложку.
До суміші додайте борошно і ще раз добре вимішайте. Після цього йде кокосова стружка. Повторіть попередні дії: висипте всі об'єднані інгредієнти та перемішайте.
Завершальним етапом приготування сирної маси стане додавання сметани. Після того, як вона потрапить у суміш, тісто стане густим, але однорідним.
Для формування сирників можна використовувати кондитерський мішок або ложку. На форму для випікання викладіть сформовані сирники.
Випікайте блюдо протягом 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці. До сирників можна додати мед, шоколад, сметану чи горіхи.
Нагадаємо про слойки на кефірі: швидкий і смачний аналог торта "Наполеон", рецепт, який перевершив оригінал.
Раніше ми повідомляли, чому ваш борщ не такий, як у бабусі? Вся річ у цьому секретному інгредієнті, секрет української страви.