Кабачковий сезон — це не лише про те, щоб кожен день відправляти ці овочі до холодильника і забувати про них до наступного разу.

Як часто ми купуємо кабачки, а потім їх відправляємо на утилізацію, бо вони перетворюються на м’яку масу після кількох днів зберігання? Давайте змінити це і зробимо з кабачків не просто страву, а справжній кулінарний хіт, який можна готувати і пригощати усіх!

страви з кабачків
страви з кабачків, Город Кулинаров

Ніжні кабачкові оладки — це легка, смачна і швидка страва, яка перевершує деруни у всіх сенсах! І готується вона так просто, що навіть найменші кухарі зможуть впоратися з цим рецептом.

Що нам знадобиться:

  • Кабачки — 800 г
  • Борошно — 300 г
  • Курячі яйця — 2 шт.
  • Олія — для смаження
  • Сіль — за смаком

Як приготувати:

  1. Спочатку добре промийте кабачки і натріть їх на дрібній тертці. Ось тут важливо — відтисніть зайвий сік, щоб оладки не були надто рідкими.
  2. Далі додаємо борошно, яйця та трохи солі. Перемішуємо всі інгредієнти до однорідної маси.
  3. Якщо тісто виглядає занадто густим, не біда — можна додати трохи молока, щоб зробити консистенцію більш м’якою.
  4. Розігріваємо сковороду і обсмажуємо оладки на олії до красивого золотистого кольору з обох боків.

Кабачкові оладки, фото odnaminyta
Кабачкові оладки, фото odnaminyta

Популярні новини зараз
І до жінок дісталися: в ЗСУ терміново звернулися до українок Мобілізованих масово знімають з військового обліку: у "Резерв+" з'явились загадкові статуси Останні копійки відбиратимуть: українців хочуть зобов'язати сплачувати податки за всі перекази на карти Літо розпочнеться з "сюрпризів": у частини українців зросте одна з платіжок за комуналку
Показати ще

Як зробити смачніше:

Подавайте оладки зі сметаною, але не забувайте про маленьку хитрість — підсоліть сметану, додайте трохи подрібненого кропу та часнику. А для особливої свіжості можна додати тертий огірок. І ось, ваші кабачкові оладки перетворюються на смачне кулінарне диво, яке підкорить навіть найвибагливіших гостей.

Нагадаємо, що гречка, яка зводить з розуму: секретний інгредієнт, про який ніхто не здогадується.

Раніше ми повідомляли про рецепт зраз із сиром і зеленню: ніжність у кожному укусі, яка підкорить серце, краще ніж котлети.