Насипний пиріг з хрусткою скоринкою, ніжною та м'якою начинкою не залишить байдужим нікого. А сирно-сметана начинка просто танутиме в роті і надаватиме надзвичайний вершковий смак і аромат.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТим більше, його приготування сподобається навіть більше, ніж смак, адже готується просто і швидко.
Для приготування напирного пирога слід приготувати такі інгредієнти:
- Олія вершкове – 110 грамів;
- Цукор – 90 г;
- Борошно – 200 г;
- Розпушувач – 1,5 столові ложки;
- Сіль – щіпка;
- Ванілін - на кінчику ножа;
- Сир кисломолочний – 550 г;
- Сметана – 150 грамів;
- Яйця – 2 штуки;
- Цукор - 70 грамів.
Масло краще дістати з холодильника завчасно, щоб воно стало м'яким. Відразу вмикаємо духову шафу на 180 градусів.
Для початку слід зробити начинку: у глибокій посудині з'єднуємо сир, сметану і жовтки з цукром і збиваємо блендером. Маса повинна вийти однорідною. Білки збиваємо в окремій посудині, щоб вийшла м'яка піна, висипаємо цукор і збиваємо до міцної піни. Лопаткою, акуратно вносимо білки у сирну масу.
Для насипного тіста потрібно змішати борошно з розпушувачем і втрутити туди вершкове масло.
Форму слід засипати крихтою, зверху викласти начинку та поверх начинки рівномірно розподілити другу частину крихти.
Все це ставимо в духовку на 25 хвилин до невеликої золотистої скоринки. Пиріг готовий, але краще його споживати вже охолодженим.
Нагадаємо, що просто змішайте ці 2 спеції та отримайте оливкові яйця: рецепт благородного кольору для Великодня-2025.
Раніше ми повідомляли про галактичні яйця до Великодня-2025: чарівний спосіб фарбування, просто натріть свічку.
Також не зайвим буде новий тренд – паска зі смаком дубайського шоколаду, рецепт, який шукають усі.