Поєднати листкове тісто, яблука, сирно-гарбузову начинку, корицю та мед - досить оригінальна і по-справжньому осіння ідея. Цей легкий, ароматний тарт ідеально підійде як десерт до кави або як елегантний варіант для посиденьок з друзями.

Тарт з гарбузово-сирною начинкою та яблуками: фото скрін рецепта
Тарт з гарбузово-сирною начинкою та яблуками: фото скрін рецепта

Для приготування знадобляться наступні продукти:

  • 1 упаковка листкового тіста;
  • 3 яблука;
  • 100 г напівжирного сиру;
  • 50 г гарбузового пюре;
  • 1 чайна ложка меду;
  • 1 чайна ложка картопляного крохмалю
  • половина чайної ложки кориці;
  • додатковий мед для заливки.

Приготування

У мисці розімніть сир виделкою або збийте його до однорідної маси. Додайте гарбузове пюре, мед, картопляний крохмаль і корицю. Ретельно перемішайте до однорідної маси.

Яблука помийте, очистіть від шкірки та наріжте тонкими скибочками.

Рівномірно розподіліть сирно-гарбузову начинку на основі з листкового тіста. Потім зверху викладіть скибочки яблук віялом або будь-яким іншим візерунком на ваш смак.

Помістіть листкове тісто з яблуками в розігріту до 200°C духовку та випікайте приблизно 25-30 хвилин.

Після того, як ви виймете тарт з духовки, дайте йому трохи охолонути та злегка збризніть медом.

Тарт з гарбузово-сирною начинкою та яблуками: фото скрін рецепта
Тарт з гарбузово-сирною начинкою та яблуками: фото скрін рецепта

Величезний плюс цього десерту - легкість приготування, з яким впорається навіть той, хто жодного разу в житті не мав справу із випічкою. А ще цей тарт дуже смачний та ароматний.

Раніше портал Знай писав про курку з булгуром, від якої не можна відірватися, рецепт, з яким і кошеня впоратися.

Крім того, ми повідомляли, як приготувати мініпицу з шинкою та грибами: і на вечерю, і на сніданок, і на перекус до школи, рецепт.

Також портал інформував, що дієтологи назвали найкорисніші види хліба, які не додадуть ваги і здоров'ю не зашкодять.