Якщо хочеться приготувати щось легке, ароматне та ситне одночасно, цей рецепт точно потрапить у крапку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНіжна курка, що просочилася спеціями, та розсипчастий булгур створюють ідеальний дует, який легко готується та виглядає на тарілці дуже апетитно.
Інгредієнти:
- Куряче філе - 400 г
- Булгур — 150 г
- Цибуля — 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник - 2 зубчики
- Бульйон - 400 мл (або 1 кубик)
- Паприка, сіль, перець - за смаком
- Вершкове масло - невеликий шматочок
Приготування:
-
Наріжте куряче філе, приправте сіллю, перцем та паприкою. Обсмажте на сильному вогні до золотистої скоринки.
-
Вийміть м'ясо і на тій же сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю. Додайте моркву та часник, злегка пригнічені ножем. Смажте до появи соку та аромату.
Популярні новини заразПольща штрафуватиме українців за дітей Збіднілих пенсіонерів обкладуть штрафами: у кого заберуть до 50% пенсії Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року Гроші під загрозою: "Ощадбанк" дав клієнтам час до 30 вересняПоказати щеБулгур з куркою, кадр з відео -
Поверніть курку до сковороди, додайте булгур і залийте бульйоном. Накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні 20 хвилин, доки булгур не вбере рідину.
-
В самому кінці покладіть шматочок вершкового масла - воно зробить блюдо особливо ніжним і бархатистим.
Готову страву здивує м'якістю курки та насиченим смаком булгура, в який увібралися аромати овочів та спецій. Легке, ситне і неймовірно апетитне - воно стане вашим коханим щодня.
Нагадаємо про кабачковий пиріг, який тане в роті: рецепт ідеальної вечері за годину.
Раніше ми повідомляли про міні-піцу з шинкою та грибами: і на вечерю, і на сніданок, і на перекус до школи, рецепт.
Також не зайвою буде грецька овочева запіканка: різноманітність квітів та смаків на вашій тарілці, рецепт.