Це ідеальний суп для зими. Він приємно зігріває горло, а ледь помітні нотки вина, навіть попри те, що алкоголь випарувався, додають йому пікантності.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТакий густий та поживний суп зарядить вас енергією і зігріє ваші серця протягом осінньо-зимового періоду.
Для приготуванняи потрібні наступні продукти:
- 500 г нежирної яловичини;
- 3 столові ложки борошна;
- 3 столові ложки олії;
- 1 літр бульйону;
- 3 цибулини (приблизно 300 г);
- 4 зубчики часнику;
- 500 г картоплі;
- 2 перці (приблизно 300 г);
- 1 келих вина (250 мл);
- 1 банка помідорів (400 г);
- 3 столові ложки томатної пасти (приблизно 75 г);
- 1 велика морква (приблизно 180 г);
- 1 велика петрушка (приблизно 140 г);
- 2 лаврових листки;
- 3 зерна запашного перцю;
- 1 чайна ложка солодкої паприки;
- 1 чайна ложка копченої паприки;
- 1 чайна ложка сушеного базиліка;
- 0,5 чайної ложки кайенського перцю;
- сіль і перець за смаком.
Приготування
Наріжте яловичину кубиками по два сантиметри та обваляйте в борошні.
Підготуйте овочі. Наріжте кубиками картоплю, перець і цибулю. Моркву та петрушку наріжте півкільцями.
Налийте олію в каструлю для супу та обсмажте яловичину. Будьте обережні, щоб не переповнити дно каструлі; якщо яловичини забагато, смажте її партіями.
Вийміть підрум’янену яловичину з каструлі та відкладіть. Додайте в каструлю цибулю, обсмажуючи її на жирі протягом двох хвилин.
Додайте часник і смажте ще хвилину.
Додайте солодку паприку, кайенський перець, копчену паприку, перець горошком, лавровий лист і духмяний перець. Готуйте ще хвилину.
Додайте вино та тушкуйте, поки рідина майже не випарується.
Як тільки рідина випарується, додайте томатну пасту та решту нарізаних овочів. Тушкуйте кілька хвилин.
Потім влийте бульйон і додайте попередньо обсмажене м’ясо. Варіте 30 хвилин, поки м’ясо не стане м’яким.
Коли овочі та м’ясо стануть м’якими, додайте консервовані помідори. Приправте сіллю, перцем та базиліком.
Цей наваристий суп з ніжними овочами та м'ясом, що тане у роті, точно завоює ваше серце. Смачного!
Раніше портал Знай писав про осінній кайф за 30 хвилин: золотистий гарбузовий крамбл, який пахне жовтнем.
Крім того, ми повідомляли про гарбузовий крем-суп з карі, який зігріє у осінню негоду: яскравий, ароматний та підходить навіть для вегетаріанців, рецепт.
Також портал інформував про секретну пасту з куркою, яка тане в роті: готуємо за 20 хвилин, рецепт.