Сирне тісто вийде пухким, трохи хрустким і водночас ніжним, а начинка – кисло-солодка та ароматна.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля того щоб приготувати сезонний смак до чаю, варто підготувати продукти.
Інгредієнти для тіста:
- Сир кисломолочний – 200 г;
- Олія - 100 грамів;
- Цукор – 100 г;
- Яйце – 1 штука;
- Борошно – 300 г;
- Розпушувач – 10 грамів;
- Ванільний цукор – за смаком;
- Сіль – щіпка
Начинка:
- Яблука – 290 грамів;
- Гарбуз – 300 грамів (очищений);
- Цукор – 100 г;
- Олія вершкове – 30 грамів;
- Кориця – до смаку;
- Цукрова пудра – 15 г.
Яблука для цього печива слід брати з кислинкою, щоб солодкий смак відтінявся.
Яблука та гарбуз слід помити та очистити від насіння та шкірки. У глибоку миску насипте сир і перемішайте блендером однорідну масу. У сир додайте яйце та перемішайте ложкою. Туди слід додати і рослинне масло. Половину борошна просіяти і всипати в сир разом з розпушувачем, ванільним цукром та сіллю. Потім просійте і сипте борошно, що залишилося.
Тісто слід замісити руками та дати йому відпочити півгодини. Поки тісто стоїть, гарбуз та яблука потрібно порізати маленькими кубиками. На сковороді розтопити вершкове масло і висипати яблука і гарбуз. Туди ж додати корицю та цукор. Гасити яблучно-гарбузову суміш потрібно протягом 15 хвилин на невеликому вогні. Начинку слід остудити до кімнатної температури.
Тісто розділіть на 4 частини та кожну розкотіть у коло. Коло слід розрізати на 4 сектори ножем. Всередині кожного сектора викладіть по столовій ложці начинки. Начинку слід закрити тістом із двох сторін. Такі дії потрібно зробити з усім тістом.
На застелений пергаментом лист викладіть печиво і поставте розігріту до 160 градусів духовку на 30 хвилин.
Нагадаємо про золоті осінні завитки: яблучні шари з ароматом жовтня ароматом, рецепт.
Раніше ми повідомляли про хрумкий тортик з кукурудзяних паличок за 15 хвилин: рецепт з яким смачно та швидко.