Звичайні салати - це, звісно, смачно та завжди актуально. Але цьогорічний тренд – салатний рулет!
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВін точно стане улюбленцем на будь-якому столі. Для приготування знадобляться наступні продукти:
- варений буряк – 500 г;
- варена картопля – 2-3 шт.;
- варена морква – 1-2 шт.;
- філе оселедця – 300 г;
- яйця – 3 шт.;
- цибуля – 1 шт. (замаринуйте у суміші: 1 ч. л. оцту + 1 ч. л. цукру + дрібка солі);
- майонез – 150-200 г.
Овочі можуть бути як вареними, так і запеченими у духовці, на ваш смак.
Приготування
Викладіть на дощечку харчову плівку у два шари, щоб рулет було зручно згортати. Розподіліть рівномірно шар натертого буряка, полийте майонезом.
Наступний шар – терта картопля, знову майонез.
Далі викладаємо натерту моркву і ще трохи майонезу.
Цибулю маринуємо протягом 10 хвилин і розподіляємо зверху на моркву.
На цибулю накладаємо натерті яйця, змащуємо майонезом.
Завершуємо шаром оселедця.
Акуратно загортаємо всі шари в рулет за допомогою плівки і ставимо в холодильник мінімум на 4 години (бажано на цілу ніч).
Перед подачею перекладаємо рулет на сервірувальну тарілку, знімаємо плівку й готово!
Як вам така ідея? Гості точно будуть у захваті!
Раніше портал Знай писав, як правильно варити пельмені та макарони насправді: кидати в окріп чи в холодну воду.
Крім того, ми повідомляли, що приготувати, коли немає світла: кілька ідей, які не потребують наявності плити.
Також портал інформував, як приготувати скумбрію так, щоб захотіли навіть ті, хто її не їсть, перевірений роками рецепт.