Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 6


Підходить для вегетаріанців

Інгрідієнти:
Соняшникова олія - 20 мл
Яйця - 4 шт.
Мед - 4 ст. л.
борошно Пшеничне - 225 г
Розпушувач - 2 ч. л.
Сода - ½ ч. л.
Гірстка солі
Ванілін - 1 ч. л.
Терта морква - 175 р
Масло - для змащення

Для глазурі:
Вершковий сир - 75 г
Вершкове масло - 2 ст. л.
Цукрова пудра - 340 р
Ванілін - 1 ч. л.

Популярні новини зараз

Кабмін планує повний локдаун на новорічні свята — "слуга народу" Дубінський

Леся Нікітюк полізла у трусики до спокусливої білявки: "Зачекай…"

П'яний тернополянин розпустив руки в автобусі, кондуктор тільки зойкнула - "Ви не поїдете"

Катерина Бужинська готова до зустрічі Білого Бика, повз таку красу не пройде ніхто

Показати ще

Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. У мисці збиваємо разом масло, яйця та мед, поки вони не перетворяться в однорідну консистенцію.
3. Змішуємо борошно, розпушувач, соду, сіль, ванілін і терту моркву і гарненько збиваємо.


4. Заливаємо суміш для пирога в змащену маслом форму для випічки діаметром 23 см і випікаємо в духовці протягом однієї години. Після залишаємо охолонути і обережно витягуємо пиріг з форми.
5. Для глазурі, змішуємо вершковий сир і масло разом до легкої, повітряної консистенції. Додаємо цукрову пудру, ванілін і перемішуємо до однорідності.
6. Як тільки пиріг охолоне, не гострим ножем або пензликом намазуємо глазур на пиріг.

На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт грушевого пирога, який тане в роті.