Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

450 г свіжої журавлини

300 мл портвейну
115 г цукру
125 мл свіжого апельсинового соку
1 ч. л. кукурудзяного борошна
1 ч. л. гірчичного порошку
1 ч. л. лимонного соку
щіпка меленої гвоздики
75 г родзинок
55 г мигдалю
1 ст. л. тертої апельсинової кірки
1 ч. л. тертої лимонної кірки
сіль

Популярні новини зараз
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання "Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу
Показати ще

Приготування:

  1. Змішуємо журавлину, портвейн, цукор і апельсиновий сік в кастрюлі на середньому вогні протягом десяти хвилин, поки плоди не розірвуться.
  2. Змішуємо кукурудзяне борошно, гірчицю, лимонний сік і гвоздику з невеликою кількістю води, щоб зробити пастоподібну консистенцію і перемішуємо в суміш ягід.
  3. Потім додаємо родзинки, мигдаль, апельсин і лимонну шкірку, тушкуємо протягом п'яти хвилин, а потім охолоджуємо.

На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт донер кебеба.