Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:
100 г сирих спагеті
50g замороженого гороху
2 ч. л. екстра соняшникової олії
½ цибулини, дрібно нарізати
2 копчених бекона, розрізати на смужки шириною 15 мм
100 г дрібних консервованих грибів, нарізати
1 кабачок, розрізати на шматочки
3 ст. л. вершків
15г пармезану, дрібно натерти
морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:
1. Наповнюємо велику каструлю водою і доводимо до кипіння. Додаємо макарони в каструлю і варимо 10 хвилин або у відповідності з інструкціями на упаковці. Додаємо горошок і варимо ще 2 хвилини.
2. Тим часом, нагріваємо олію у великій, антипригарній сковороді. Додаємо цибулю, бекон, гриби і кабачок і приправляємо сіллю і перцем. Обсмажуємо на середньому вогні протягом 5 хвилин, часто помішуючи.

Популярні новини зараз

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук показав дорогу людину, яка 27 років йде з ним пліч-о-пліч по життю: "Люблю тебе"

Ксенія Мішина вразила виглядом після примирення з Еллертом: "Обличчя в кров"

"Це шоу себе вичерпало": Лілія Подкопаєва кинула виклик Ксенії Мішиній на "Україна має талант"

Колишній Ані Лорак Юрій Фальоса пошкодував про витрачені на співачку гроші: "Їй купували прокладки, бензин, білизну..."

Показати ще


3. Зливаємо макарони і горох і повертаємо в каструлю. Додаємо вершки і суміш бекону в каструлю і тушкуємо на повільному вогні. Коли вершки стануть гарячими, все добре перемішуємо. Посипаємо пармезаном і негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт мигдалевого тарта.