Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 10-12 шт.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
350 г борошна
1 ч. л. соди
1 ч. л. солі
225 г масла
175 г цукрової пудри
175 г коричневого цукру
1 ч. л. ваніліну
2 яйця
350 г темного шоколаду, подрібнити
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 190 градусів.
2. У мисці змішуємо борошно, харчову соду і сіль.
3. В іншій мисці змішуємо масло, цукор, коричневий цукор і ванілін до вершкової консистенції. Збиваємо з яйцями. Поступово додаємо борошняну суміш. Перемішуємо в шоколаді.
4. Поділяємо тісто на дві половини, прокатуємо кожну у форму ковбаси, приблизно 5 см в діаметрі. Обертаємо їх у плівку і кладемо в холодильник.
5. Коли будемо випікати печиво, просто тісто розрізаємо на шматочки товщиною 2 см і викладаємо на деко. Випікаємо протягом 9-11 хвилин, поки на краях не залишиться тільки золотисто-коричневий колір. Даємо охолонути протягом декількох хвилин.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ніжного вершкового супу з солодкою кукурудзою.