Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

Для гуакамоле:
2 дуже стиглих авокадо
1 лайм, лише сік
1 чилі
½ часниковою гвоздики
1 великий стиглий помідор, нарізати
2 цибулини
сіль і мелений чорний перець


Для сальси:
3-4 помідора
1 червоний чилі
соус Табаско за смаком
1 зубчик часнику
1 лайм, лише сік
½ столові ложки оливкової олії
Для начос:
2 х 200 г упаковки чіпсів "Тортилья"
200 г чіллі, нарізати
200 г сиру чеддер, натерти
Для подачі:
150 мл гороха з кремом
свіже листя коріандру

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Для гуакамоле змішуємо всі інгредієнти в мисці, використовуючи вилку, до однорідності.

3. Накриваємо миску плівкою і охолоджуємо в холодильнику 20 хвилин.

4. Для сальси, змішуємо всі інгредієнти до однорідності. Відкладаємо на 10 хвилин.

5. Висипаємо чіпси з тортильї у велику сковороду. Додаємо нарізаний перець халапеньо і тертий сир. Ставимо в духовку і запікаємо до тих пір, поки сир не розтане, близько 4-5 хвилин.

6. Для подачі, ложкою викладаємо всі інгредієнти на начос. Посипаємо листям коріандру.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх кексів.