Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:

4 великих яйця
75 мл соняшникової олії
½ червоної цибулі, дрібно нарізати
1 великий зелений перець, видалити насіння, дрібно нарізати
40 г капусти, подрібнити
1½ чайної ложки каджунской приправи
50 г шпинатного листя
морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

1. Змішуємо яйця, сіль і перець.

2. Додаємо трохи олії у велику антипригарну сковорідку на середньому вогні. Додаємо цибулю і зелений перець і смажимо 3-4 хвилини.

3. Додаємо капусту і тушкуємо 2 хвилини. Додаємо каджунскую приправу, щіпку солі і шпинат. Готуємо, помішуючи, протягом 1 хвилини.

4. Додаємо ще трохи олії в каструлю. Наливаємо суміш яєць і даємо їй кілька секунд, потім обережно перевертаємо і струшуємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт абрикосового варення з мигдалем.