Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 8-10

Інгрідієнти:

175 г масла
175 г коричневого цукру
3 великих яйця
175 г борошна
1 ч. л. розпушувача
2 ч. л. розчинної кави
65 г грецьких горіхів


Для начинки і крему:
600 мл жирних вершків
1 ст. л. розчинної кави, розчиненої у 2 столових ложках окропу

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Викладаємо на заснування двох 20-сантиметрових форм для випічки пергамент.

3. Збиваємо масло і цукор до повітряної консистенції.

4. Розбиваємо яйця в миску, збиваємо їх виделкою, потім додаємо їх помаленьку до масла і цукру, добре збиваючи після кожного додавання.

5. Змішуємо борошно і розпушувач і акуратно перемішуємо з маслом і цукром ручним міксером на повільній швидкості.

6. Розчиняємо гранули кави в столовій ложці киплячої води, потім перемішуємо в суміш.

7. Нарізаємо горіхи і акуратно додаємо до тіста.

8. Поділяємо суміш торта між двома формами, злегка змащуємо верхню частину і запікаємо протягом 20-25 хвилин - торт повинен бути пружним на дотик.

9. Відставляємо, щоб охолодитися.

10. Для начинки і крему, збиваємо вершки і додаємо суміш кави.

11. Поширюємо половину кавового крему на одній з половинок торта і з'єднуємо з іншою разом. Розмазуємо залишки крему зверху.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ароматного бананового хліба.