Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

4 х 225 г курячих грудок
Для часникового трав'яного масла:
невелика свіжа петрушка, порізана
120 г масла при кімнатній температурі
2 зубчики часнику, очищені і подрібнені
сіль і мелений чорний перець
1 ч. л. діжонської гірчиці
Для панірування:
60 г унції борошна
1 яйце
1 ст. л. молока
100 г білого хліба, переробити в панировачные сухарі
120 мл оливкової олії
Для подачі:
картопляне пюре
зелена квасоля
лимонні кільця

Приготування:

Популярні новини зараз
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 190 градусів.

2. Для курки видаляємо міні-філе в задній частині курячих грудок і відкладаємо в сторону. Використовуючи гострий ніж, розрізаємо грудку, щоб їх можна було відкрити, як книгу зверху вниз. Акуратно відбиваємо філе м'ясних молотком або качалкою.

3. Повторюємо процес з міні-філе.

4. Для трав'яного масла поміщаємо петрушку, масло, часник, гірчицю Діжон, сіль і перець в миску і добре перемішуємо. Поділяємо суміш олії на чотири частини великого розміру і поміщаємо в холодильник, щоб охолодити.

5. Повертаємо кожну сплющену курячу грудку і кладемо рулон трав'яного масла в центр кожної, а потім згортаємо, як сигару. Накриваємо усі отвори з допомогою сплющених частин філе.

6. Занурюємо грудку в борошно і кладемо в морозилку на 2-3 хвилини, щоб охолодитися.

7. Тим часом збиваємо яйце і молоко разом в мисці.

8. Видаляємо борошняну курку з морозильної камери і занурюємо в суміш яєць, щоб повністю покрити її.

9. Кидаємо грудку в панірувальні сухарі, переконавшись, що вони добре покриті, потім кладемо в холодильник на 30 хвилин.

10. Нагріваємо 120 мл олії в каструлі на середньому вогні. Додаємо курячі грудки і обсмажуємо протягом двох хвилин, до золотистого кольору. Повертаємо грудки і переносимо в духовку, запікаємо протягом 12-14 хвилин, до золотистого кольору.

11. Виймаємо з печі.

12. Подаємо з картопляним пюре і зеленою квасолею.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грибного супу.