Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

250 г зрілого Чеддера
25 г пармезану
570 мл молока
40 простий борошна
40 г масла
щіпка кайенского перцю
трохи свіжого тертого мускатного горіха
сіль і свіжозамороженої чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Все, що вам потрібно, це покласти молоко, борошно, масло і кайенский перець в середню каструлю і помістити її на маленький вогонь. Потім, використовуючи повітряний шарнір, починайте збивати, до повітряної консистенції. Струшуйте безперервно, поки не отримаєте гладкий глянцевий соус. Потім додайте сири і знову збивайте, поки вони не расплавяться. Потім приправте сіллю, чорним перцем і мускатним горіхом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашнього фалафеля з морквою і йогуртом.