Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:
6 стиглих слив
2 безе
250 г сиру маскарпоне
4 ст. л. цукру

Приготування:

1. Підігріваємо піч до 200 градусів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 5 червня: фінанси тельців, суперечки левів та напруження скорпіонів Перевірка на блокпостах в Україні: які документи мають вимагати у водіїв Пенсіонерам, сім'ям з дітьми та людям з інвалідністю виплатять по 10 800 гривень: як отримати ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
Показати ще

2. Ріжемо сливи і розміщуємо їх на блюдо. Розриваємо безе і посипаємо ними сливи.

3. Поміщаємо шматочки маскарпоне поверх безе і фруктів.

4. Посипаємо цукром і поміщаємо блюдо в духовку.

5. Запікаємо протягом 20 хвилин.

6. Подаємо теплыми.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного соусу.