Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
6 стиглих слив
2 безе
250 г сиру маскарпоне
4 ст. л. цукру
Приготування:
1. Підігріваємо піч до 200 градусів.
Популярні новини зараз
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще
2. Ріжемо сливи і розміщуємо їх на блюдо. Розриваємо безе і посипаємо ними сливи.
3. Поміщаємо шматочки маскарпоне поверх безе і фруктів.
4. Посипаємо цукром і поміщаємо блюдо в духовку.
5. Запікаємо протягом 20 хвилин.
6. Подаємо теплыми.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного соусу.