Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
6 стиглих слив
2 безе
250 г сиру маскарпоне
4 ст. л. цукру
Приготування:
1. Підігріваємо піч до 200 градусів.
Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
2. Ріжемо сливи і розміщуємо їх на блюдо. Розриваємо безе і посипаємо ними сливи.
3. Поміщаємо шматочки маскарпоне поверх безе і фруктів.
4. Посипаємо цукром і поміщаємо блюдо в духовку.
5. Запікаємо протягом 20 хвилин.
6. Подаємо теплыми.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного соусу.