Час підготовки: доба
Час приготування: не потрібно
Порції: 4

Інгрідієнти:

4 великих манго
сіль
4 зубчики часнику, очищені і подрібнені
450 г лимонного цукру
2 яблука
1 ст. л. порошку англійської гірчиці
1 ст. л. тертого свіжого кореня імбиру
600 мл білого винного оцту
1 ст. л. каєнського перцю

Приготування:

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

1. Кладемо скибочки манго у велику миску і посипаємо сіллю. Залишаємо на ніч. Вранці зливаємо сік і промиваємо фрукти.

2. Кладемо часник, цукор, яблука, гірчицю, імбир, оцет і кайенский перець в каструлю і, на повільному вогні, розчиняємо цукор.

3. Доводимо до кипіння і додаємо манго. Кип'ятимо протягом 30 хвилин, поки соус не стане густим. Стерелізуємо в банки.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт котлети по-київськи.