Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

Для гарбузового різотто:
570 мл курячого бульйону
1 маленька цибулина, нарізана
12 свіжих листків шавлії, дрібно нарізаних
2 ст. л. оливкової олії
170 г рису різотто
250 г гарбуза
50 г масла
сіль і мелений чорний перець
Для прикраси:
шматок свіжого пармезану

Приготування:

Популярні новини зараз
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця "Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Показати ще

1. Нагріваємо бульйон майже до кипіння, а потім підтримуємо дуже низьку температуру. В окремій каструлі обсмажуємо цибулю в олії на повільному вогні. Додаємо подрібнений шавлій і варимо ще пару хвилин.

2. Додаємо рис і добре перемішуємо протягом декількох секунд. Готуємо, поки майже весь бульйон не википить. Додаємо гарбуз і ще трохи бульйону, і продовжуємо його додавати поки він не википить.

3. Коли різотто майже готове, нагріваємо олію в маленькій сковороді і швидко обсмажуємо листя шавлію до хрусткої скоринки - це займе всього кілька секунд.

4. Перемішуємо масло з різотто і добре приправляємо сіллю і перцем. Поділяємо на 4 тарілки і посипаємо листям шавлію. Зверху натираємо пармезан.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лазаньї.