Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгрідієнти:

300 г заморожених ягід
1 яблуко
200 мл молока
150 г натурального йогурту
25 г вівсяних пластівців
10 г мигдальних пластівців

Приготування:

Популярні новини зараз
У вас є 7 днів - і без виправдань: ТЦК нагадали, що обов'язково треба зробити тим, у кого є відстрочка чи бронь "Пакувати" будуть не тільки ТЦК: експерт розповів, як можуть змінити мобілізацію у 2026 році ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні "Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади
Показати ще

1. Поміщаємо ягоди, яблуко, молоко, йогурт, вівсянку і горіхи в блендер і змішуємо до однорідності.

2. Додайте 75-100 мл холодної води, трохи за раз, щоб домогтися гладкої консистенції.

3. Виливаємо в склянки і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грибів у вершковому соусі.