Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 середня велика селера, очищена і розрізана на вісім клинців
соняшникова олія
масло
сіль і мелений чорний перець
5 ст. л. солодкої марсали

Приготування:

Популярні новини зараз
Допомога та пенсії під загрозою: Україна може залишитися без грошей до кінця зими Теріново змінюйте паспорт: українців не випустять за кордон із цими документами, кому треба бігти в ЦНАП Чому школярі відмовляються говорити українською мовою Дітей у школах оцінюватимуть по-новому: що зміниться
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Поміщаємо кільця селери у велику миску, змочуємо в маслі і перемішуємо.

3. Змащуємо маслом форму для випікання. Кладемо селеру в блюдо, приправляємо сіллю і меленим чорним перцем і додаємо марсала.

4. Ставимо в духовку і запікаємо близько години, повертаючи кільця. Можливо, вам знадобиться додати трохи води до кінця часу приготування.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт желе з шампанського і малини.