Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

½ цибулини
2 помідора
1 ст. л. кмину
1 ч. л. коріандру
2 ст. л. оливкової олії
8 філе скумбрії
2 ч. л свіжого лимонного соку
морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених Навіть вдома не сховаєшся від мобілізації: як ТЦК дістає ухилянтів у віддаленому режимі Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж) Роки праці більше не важливі: у ПФУ повідомили про новий пенсійний порядок
Показати ще

1. Кладемо цибулю, помідори, кмин, коріандр, одну столову ложку масла і велику дрібку солі і перцю в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності. Переносимо суміш томатів в каструлю на середньому вогні і готуємо протягом 6 хвилин, часто помішуючи, поки соус злегка не зменшиться. Відкладаємо.

2. Нагріваємо олію у великій антипригарній сковороді при середній температурі. Готуємо філе скумбрії з обох сторін сіллю і перцем і додаємо в сковороду рибу. Обсмажуємо протягом 3 хвилин, не переміщаючи філе, поки шкіра не стане хрусткою і золотисто-коричневою. Перевертаємо і варимо ще 1-2 хвилини, або поки риба не буде готова. Додаємо лимонний сік.

3. Переносимо філе на теплі тарілки, наливаємо пряний соус і негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бісквітного печива амаретто.