Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

12,5 г дріжджів
350 г борошна
285 мл молока
2 яєчних жовтка
щіпка солі
145 мл молока
2 яйця білого кольору

Приготування:

Популярні новини зараз
В Україні хочуть жорстко карати мобілізованих, які пішли у СЗЧ: що їм загрожує Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року
Показати ще

1. Робимо тонку пасту з дріжджів і 225 г просіяного борошна, розбавленого теплим молоком.

2. Залишаємо цю пасту протягом двох годин у теплому приміщенні, а потім додаємо решту борошна, яєчні жовтки, щіпку солі, прохолодне молоко і змішуємо разом. Нарешті додаємо збиті яєчні білки.

3. Смажимо оладки на сковороді, подаємо теплими.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт каррі з яловичиною.