Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

12,5 г дріжджів
350 г борошна
285 мл молока
2 яєчних жовтка
щіпка солі
145 мл молока
2 яйця білого кольору

Приготування:

Популярні новини зараз
Залишиться тільки жебракувати: від України вимагають підвищення тарифів Гороскоп на сьогодні 2 квітня: яким знакам Зодіаку краще не ризикувати у середу Можна залишитись без пенсії: українцям дали лише 10 днів Новий підхід до оплати рахунків: "Нафтогаз" звернувся до всіх споживачів
Показати ще

1. Робимо тонку пасту з дріжджів і 225 г просіяного борошна, розбавленого теплим молоком.

2. Залишаємо цю пасту протягом двох годин у теплому приміщенні, а потім додаємо решту борошна, яєчні жовтки, щіпку солі, прохолодне молоко і змішуємо разом. Нарешті додаємо збиті яєчні білки.

3. Смажимо оладки на сковороді, подаємо теплими.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт каррі з яловичиною.