Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6

Інгрідієнти:

500 г агрусу
100 г цукру
3 ст. л. сиропу з журавлини
200 г вершків
100 мл грецького йогурту
гілочки м'яти, щоб прикрасити (необов'язково)

Приготування:

Популярні новини зараз
Непридатним до служби загрожує мобілізація: як оскаржити висновок ВЛК за новими правилами Хочеш яєчню - плати 235 грн: супермаркети оновили ціни на гречку, олію, хліб і яйця Приготуйте документи: нові правила ідентифікації для пенсіонерів Українцям масово повертають гроші за комуналку: терміново перевірте усі квитанції
Показати ще

1. Поміщаємо аґрус, цукор і сироп в каструлю. Готуємо на високому вогні до тих пір, поки цукор не розчиниться і фрукти не стануть м'якими. Знімаємо з вогню і запасаємо чверть приготованого аґрусу.

2. Змішуємо залишки готового аґрусу в блендері або кухонному комбайні, потім проціджуємо, щоб видалити шкури. Відкладаємо в сторону, щоб охолодитися.

3. Вершки збиваємо в мисці до повітряної консистенції. Додаємо йогурт і перемішуємо в змішаному агрусі. Поділяємо на 6 порцій.

4. Залишаємо форми в холодильнику не менше 2 годин, щоб кисіль згустився.

5. Для подачі прикрашаємо залишками аґруса, м'ятою і медом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарбузових мафінів.