Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2-4

Інгрідієнти:

1 ст. л. оливкової олії
15 г масла
1 коричнева цибулина

1 зубчик часнику, очищений і подрібнений
225 г грибів, витерті і нарізані
150 мл сухого білого вина
150 мл вершків
1 ст. л. свіжозрізаної петрушки
сіль і мелений чорний перець

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію в сковороді і додаємо цибулю. Готуємо цибулю до тих пір, поки вона не буде пом'якшено, але не пофарбованою.

2. Додаємо часник і гриби і варимо 3-4 хвилини, поки гриби не стануть м'якими.

3. Додаємо вино і зменшуємо обсяг рідини наполовину.

4. Перемішуємо в вершках і петрушці. Приправляємо за смаком і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт баклажанів в йогурті.