Не обов'язково закінчувати курси з кулінарії, щоб порадувати себе і близьких смачним сніданком. Ми допоможемо вам приготувати все швидко і так, що пальчики оближеш. Насолоджуйтесь кожним ранком з цими неймовірними рецептами.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСендвіч з журавлиною і сиром
Інгредієнти:
- Хліб (для сендвічів) - 4 скибочки
- Сир (чеддер тертий) - ½ чашки
- Журавлина (свіжа нарізана) - ¼ чашки
- Гірчиця (діжонська) - за смаком
- Масло (вершкове) - за смаком
Спосіб приготування:
- У невеликій мисці змішайте тертий чеддер і журавлину.
- Намажте скибочки хліба маслом, додайте зверху тонкий шар гірчиці і суміш сиру з журавлиною. Накрийте другою скибочкою хліба.
- Нагрійте суху сковороду. Підсмажте сендвічі по 4 хвилини з кожного боку до утворення золотистої скоринки. Обов'язково дочекайтеся, щоб розплавився сир.
Паніні з індичкою і сиром
Склад:
- Хліб ( чіабатта) - 2 скибочки
- Індичка - 4 скибочки
- Сир - 1 скибочка
- Болгарський перець (червоний) - 3 скибочки
- Шпинат (свіжий) - ¼ чашки
- Масло (оливкова) - 1 ст. л.
- Майонез - 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Наріжте болгарський перець смужками і підсмажте на сковороді.
- Змастіть один скибочку хліба майонезом. Зверху викладіть шарами всі інші інгредієнти (крім масла) і накрийте другою скибочкою хліба.
- Змастіть оливковою олією зовнішні сторони паніні.
- Нагрійте гриль або сковороду і підсушіть сендвіч на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.
Багет з грибами, сиром і смаженою червоним перцем
Склад:
- Хліб (багет) - 1 шт.
- Гриби (свіжі нарізані) - 2 чашки
- Цибуля (нарізаний червоний) - 1 чашка
- Шпинат (свіжий) - 1 чашка
- Болгарський перець (червоний) - 200 г
- Сир (твердий тертий) - 1 чашка
- Сир (моцарела терта) - ¾ чашки
- Соус (італійський томатний) - 6 ст. л
Спосіб приготування:
- Нагрійте гриль або сковороду.
- Болгарський перець наріжте смужками і злегка підсмажте.
Змішайте в невеликій мисці нарізаний червоний лук ¼ частиною томатного соусу. Прикрийте отриману суміш папером для випічки і підігрійте її в мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин. Вибирайте середню потужність або орієнтуйтеся на цибулю - вона повинна стати хрусткою. - Додайте до цибулі гриби, підсмажений болгарський перець і терту моцарелу. Добре все перемішайте.
- Розріжте багет навпіл. Змастіть обидві частини багета томатним соусом. На половину багета, яка буде підставою, покладіть тертий твердий сир, шпинат і суміш з цибулі, грибів, перцю і моцарелли.
- Підсмажте кожну половину багета. Дочекайтеся, щоб розплавився сир.
- Зберіть багет і розріжте його на шість частин.
Нагадаємо, рецепт булочок з кленовим сиропом і горіхами.
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв смачний рецепт картопляного салату.
Також портал "Знай.uа" повідомляв цікавий рецепт баклажанів в йогурті.