Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
350 г листкового тіста
1 яйце
15 г масла
50 г борошна
200 мл гарячого рибного бульйону
1 ст. л. карі, змішана з 1 столовою ложкою води для утворення гладкої пасти
сіль і мелений чорний перець
75 мл подвійного крему
18 королівських креветок, приготовлених очищених
1 ст. л. мигдалю
3 цибулини, подрібнених
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Розкачуємо тісто на борошняний поверхні до 5 мм. Вирізаємо 12 кіл з допомогою різака 9 см. Вирізаємо менший круг з центру шести кіл.
3. Поміщаємо шість повних кіл на лист для випічки. Поміщаємо шість кіл з отвором, вирізаним зверху кожного з усіх кіл, і ставимо в духовку на 10-15 хвилин.
4. Між тим, плавимо масло на сковороді, перемішуємо в борошні і варимо, поки суміш не утворює гладку пасту.
5. Знімаємо з вогню і поступово збиваємо в гарячому рибному бульйоні і каррі. Повертаємо до вогню, приправляємо до смаку сіллю і свіжомеленим чорним перцем і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, постійно помішуючи, протягом 10-12 хвилин або до загущення.
6. Збиваємо яєчний жовток і вершки разом в мисці, а потім збиваємо в соусі.
7. Перемішуємо креветки, горіхи і цибулю в соус і ложкою накладаємо в приготовані раковини.
8. Возвращвем в духовку і випікаємо протягом 10-12 хвилин. Негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смачних бургерів з м'ясом кролика.