Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6

Інгрідієнти:

350 г листкового тіста
1 яйце
15 г масла
50 г борошна
200 мл гарячого рибного бульйону
1 ст. л. карі, змішана з 1 столовою ложкою води для утворення гладкої пасти
сіль і мелений чорний перець
75 мл подвійного крему
18 королівських креветок, приготовлених очищених
1 ст. л. мигдалю
3 цибулини, подрібнених

Приготування:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Розкачуємо тісто на борошняний поверхні до 5 мм. Вирізаємо 12 кіл з допомогою різака 9 см. Вирізаємо менший круг з центру шести кіл.

3. Поміщаємо шість повних кіл на лист для випічки. Поміщаємо шість кіл з отвором, вирізаним зверху кожного з усіх кіл, і ставимо в духовку на 10-15 хвилин.

4. Між тим, плавимо масло на сковороді, перемішуємо в борошні і варимо, поки суміш не утворює гладку пасту.

5. Знімаємо з вогню і поступово збиваємо в гарячому рибному бульйоні і каррі. Повертаємо до вогню, приправляємо до смаку сіллю і свіжомеленим чорним перцем і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, постійно помішуючи, протягом 10-12 хвилин або до загущення.

6. Збиваємо яєчний жовток і вершки разом в мисці, а потім збиваємо в соусі.

7. Перемішуємо креветки, горіхи і цибулю в соус і ложкою накладаємо в приготовані раковини.

8. Возвращвем в духовку і випікаємо протягом 10-12 хвилин. Негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смачних бургерів з м'ясом кролика.